www.stockholm.se (öppnas i ny flik) kan du läsa mer om livsmedelsinspektioner i Stockholms stad.
Det kan bero på att verksamheten har bytt ägare sedan inspektionen gjordes. Vi visar inte upp inspektionsresultat som gäller en tidigare ägare.
De allra flesta verksamheter inspekteras minst vart tredje år, så det bör inte vara inspektioner som är mycket äldre än så. Inga inspektioner gjorda före 15 mars 2011 visas här eftersom miljöförvaltningen då ändrade sina rutiner för hur inspektioner registreras.
Ja. Om inspektören bedömer att företagaren inte har förutsättningar att servera säker mat, så stänger miljöförvaltningen verksamheten till dess att bristerna är åtgärdade (detta framgår dock inte i denna lista).
Grön färg visar att det vid den senaste inspektionen inte konstaterades några avvikelser från de krav miljöförvaltningen kontrollerade mot. Gul färg visar att vid den senaste inspektionen konstaterades en eller flera avvikelser. Avvikelserna bedömdes inte som allvarliga. De kommer att följas upp vid nästa ordinarie kontroll. Röd färg visar att miljöförvaltningen bestämt att en extra kontroll ska göras. Det kan bero på att det är allvarliga avvikelser; att brister som tidigare påtalats inte åtgärdats; eller att det är en verksamhet som har så långt mellan sina ordinarie kontroller att det är orimligt att vänta med uppföljningen. Grå färg betyder att verksamheten ännu inte har kontrollerats. Ny verksamhet eller ny ägare. Det kan också bero på att den kontroll som är gjord saknar uppgift om omdöme. Det beror oftast på den mänskliga faktorn, att handläggaren missat att lägga in bedömningen.