Hej!
Vad roligt att du vill söka feriejobb hos oss i Stockholms stad!
Innan du börjar skriva din ansökan behöver du tänka igenom följande:

Kolla upp när du kan arbeta - kontrollera när din skoltermin slutar och börjar så att de veckor du söker feriejobb inte krockar med din skolgång.

Fundera på vad du vill arbeta med - om du vill läsa mer om feriejobbens som erbjuds kan du läsa det här: stockholm/feriejobb/vara-feriejobb/

Här nedanför ska du börja fylla i din ansökan. Var noggrann med att lämna rätt kontaktuppgifter så att vi kan komma i kontakt med dig.

@
@

Uppgifter om min utbildning


Önskemål om arbetstyp


Det kan vara bra att veta att alla typer av jobb inte finns i alla stadsdelar. Läs mer om jobben vi erbjuder på stockholm/feriejobb/vara-feriejobb/

Uppgifter om mig

För att vi ska kunna erbjuda ett så bra jobbalternativ som möjligt är det viktigt att du skriver och berättar om dig själv.


Här kan du skriva om dig själv. Du kan exempelvis berätta om dina bästa egenskaper, vad du är bra på, vad du gör på din fritid, favoritämnen i skolan, om du trivs med att jobba ensam eller i grupp.
Här kan du skriva om dina tidigare jobb/praktikerfarenheter, berätta gärna om vad som varit bra och mindre bra. Här kan du även skriva om vad du vill jobb med i framtiden och om du vill fortsätta plugga efter gymnasiet, berätta gärna varför.
Här kan du skriva om vad du vill du jobba med under lovet, berätta om det finns någon särskild arbetsplats eller särskilda arbetsuppgift du är extra intresserad av, berätta gärna varför. Du kan även här skriva om du helst vill jobba i närheten av där du bor eller om vill du jobba i någon annan del av Stockholm.
Här kan du skriva om det finns något särskilt vi behöver känna till om dig för att kunna erbjuda ett lämpligt jobb, kan vara att du har en funktionsnedsättning som gör att ditt arbete behöver anpassas eller något annat som vi kan behöva känna till. (Om du har en funktionsnedsättning som gör att ditt arbete behöver anpassas, kontakta alltid feriejobbshandläggaren i din stadsdel.)

Önskemål om tid


Arbetstiden är max 90 timmar per period, undantag från det är perioderna v 24-26 och v 25-27 då arbetstiden är max 84 timmar. Detta eftersom midsommarafton infaller under de perioderna och midsommarafton är en arbetsfri dag som inte går att jobba in. Innan du går vidare och fyller i vilka perioder du kan jobba, kolla att det inte krockar med när du går i skolan. Både avslutningsdatum och skolsstart varierar från skola till skola.

Observera att din ansökan ännu inte är skickad! Om någon av nedanstående uppgifter inte stämmer klicka på "Föregående" för att ändra. Om allt stämmer, klicka på knappen "Skicka ansökan" längst ner på sidan.

Dina uppgifter

Förnamn
Efternamn
Personnummer
Mobiltelefon
Hemnummer
E-postadress
Jag går nu i årskurs
Skola/gymnasium
Program/Sökt program
Uppgifter om mig
Tidigare erfarenhet
Under lovet vill jag feriejobba med
Jag talar följande språk
Jag är allergisk mot
Övrig viktig information

Önskemål

Jag vill helst arbeta med
Mitt andrahandsval
Mitt tredjehandsval
Jag kan jobba följande perioder

Övrigt

Min stadsdelsförvaltning